Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beschikbaarheid of evenementen. 

Het Kerstgevoel

02 november 2017

Het kerstgevoel, iedereen heeft het ongetwijfeld al eens ervaren, maar toch blijft het lastig om uit te leggen. Het heeft te maken met geluk, ontsnappen aan de dagelijkse sleur en warme herinneringen. Bij dé Smaakcateraar zijn de kerstdagen een van de vele hoogtepunten van het jaar, en daarom gaan we het toch proberen. Lees je met ons mee?

Lees meer

Tapas: waar komt het nou vandaan?

13 juli 2017

Onlangs hebben vele van jullie meegedaan aan onze actie waarbij een tapasplank gewonnen kan worden. Binnenkort kiezen we een winnaar, maar tot die tijd is het misschien leuk om wat helderheid te geven over de oorsprong van de tapas. Velen weten immers niet waar het vandaan komt, en we moeten eerlijk zijn: de geschiedenisboeken geven ook geen eenduidig antwoord.

Lees meer

Zo’n Green Egg, wat is dat nou eigenlijk?

20 juni 2017

Ruim 3000 jaar geleden werkten de oude Aziaten met een grote, dikke kleioven: de zogenaamde ‘kamado’. In de kamado werden allerlei soorten gerechten gemaakt, van knapperige groenten tot smaakvolle en sappige stukken vlees. Deze oude kleioven was de inspiratie voor een van de grootste trends van dit moment, de Green Egg. Wat het precies is en waar het vandaan komt, dat lees je in deze blog.

Lees meer

Het barbecueën, waar komt dat vandaan?

16 mei 2017

Barbecueën, het is misschien wel een van onze favoriete activiteiten tijdens de warme zomermaanden. Nu het lekkere weer eindelijk doorkomt mogen de barbecues traditioneel weer naar buiten, maar hoe hebben die toestellen hun plekje in de Nederlandse cultuur nou eigenlijk verdiend? In deze blog leggen we het je uit!

Lees meer

Barbecue tips van Dé Smaakcateraar

21 april 2017

Met het voorjaar dat eraan komt en de eerste zonnestralen die langzaam doorbreken begint het in onze buik alweer een beetje te kriebelen – het BBQ-seizoen komt eraan! De typerende kolengeur, het verfrissende drankje en natuurlijk dé onmisbare BBQ-smaak als het vlees van het vuur komt, maken de barbecue tot favoriete zomermaaltijd. Goed barbecueën is echter lastig en daarom bij deze, vier barbecuetips om iedere BBQ tot een groot succes te maken!

Lees meer

Er breken weer gouden tijden aan!

05 april 2017

Bij de koks van Dé Smaakcateraar maakt het culinaire hart in april een sprongetje. De reden? Asperges! Liefhebbers van het witte én groene goud weten dat asperges koud uit de grond het allerbeste smaken. De asperge is de komende weken dan ook een populair product bij Dé Smaakcateraar.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

yvey.png
ndt.jpg
flint personeelspartner.png
abc lingewaard.png
broek.png
Fairlight%20logo.jpg
horeca_improvement.png
broekhuis.png
Kom langs 0481-421334 0481-421334 Mail ons Wist je dat