Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beschikbaarheid of evenementen. 

Het Kerstgevoel

02 november 2018

Het kerstgevoel, iedereen heeft het ongetwijfeld al eens ervaren, maar toch blijft het lastig om uit te leggen. Het heeft te maken met geluk, ontsnappen aan de dagelijkse sleur en warme herinneringen. Bij Dé Smaakcateraar zijn de kerstdagen een van de vele hoogtepunten van het jaar, en daarom gaan we het toch proberen. Lees je met ons mee?

Lees meer

Collega's gezocht

22 juni 2018

Dé Smaakcateraar staat voor passie, flexibiliteit, creativiteit en persoonlijkheid. Dé Smaakcateraar is een cateraar die werkt voor zowel particulieren als voor ondernemers en organisaties. We bereiden en serveren verse en pure gerechten en dranken van de beste kwaliteit. We zijn creatief en bedienen onze klanten graag op maat. Elke dag komen er andere mensen en dus andere wensen voorbij. Dé Smaakcateraar begon als een echt familiebedrijf en dat zie je terug in de aanpak en de mentaliteit van de mensen die er werken. Inmiddels is het team uitgebreid met medewerkers die dezelfde liefde voor het vak delen. In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s!

Lees meer

Barbecue tips van Dé Smaakcateraar

05 mei 2018

Met het voorjaar dat eraan komt en de eerste zonnestralen die langzaam doorbreken begint het in onze buik alweer een beetje te kriebelen – het BBQ-seizoen komt eraan! De typerende kolengeur, het verfrissende drankje en natuurlijk dé onmisbare BBQ-smaak als het vlees van het vuur komt, maken de barbecue tot favoriete zomermaaltijd. Goed barbecueën is echter lastig en daarom bij deze, vier barbecuetips om iedere BBQ tot een groot succes te maken!

Lees meer

Tapas: waar komt het nou vandaan?

13 juli 2017

Onlangs hebben vele van jullie meegedaan aan onze actie waarbij een tapasplank gewonnen kan worden. Binnenkort kiezen we een winnaar, maar tot die tijd is het misschien leuk om wat helderheid te geven over de oorsprong van de tapas. Velen weten immers niet waar het vandaan komt, en we moeten eerlijk zijn: de geschiedenisboeken geven ook geen eenduidig antwoord.

Lees meer

Zo’n Green Egg, wat is dat nou eigenlijk?

20 juni 2017

Ruim 3000 jaar geleden werkten de oude Aziaten met een grote, dikke kleioven: de zogenaamde ‘kamado’. In de kamado werden allerlei soorten gerechten gemaakt, van knapperige groenten tot smaakvolle en sappige stukken vlees. Deze oude kleioven was de inspiratie voor een van de grootste trends van dit moment, de Green Egg. Wat het precies is en waar het vandaan komt, dat lees je in deze blog.

Lees meer

Het barbecueën, waar komt dat vandaan?

16 mei 2017

Barbecueën, het is misschien wel een van onze favoriete activiteiten tijdens de warme zomermaanden. Nu het lekkere weer eindelijk doorkomt mogen de barbecues traditioneel weer naar buiten, maar hoe hebben die toestellen hun plekje in de Nederlandse cultuur nou eigenlijk verdiend? In deze blog leggen we het je uit!

Lees meer

Een greep uit onze klanten

gemeente nijmegen.png
detempel.png
duravermeer.jpg
abc lingewaard.png
CK215_logo.jpg
volkshuisvesting-arnhem.png
26_original.jpg
bert story.jpg
Kom langs 0481-421334 0481-421334 Mail ons Wist je dat

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke cookies zijn nodig voor het functioneren van de website. De statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Overige cookies zorgen voor een optimaal werkende website inclusief embedded content. Bekijk het cookiebeleid.