Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beschikbaarheid of evenementen. 

20 februari 2018

 

GEZOCHT: ASSISTENT EVENT MANAGER

 

ONS BEDRIJF:
Dé Smaakcateraar staat voor passie, flexibiliteit, creativiteit en persoonlijkheid. Dé Smaakcateraar is een cateraar die werkt voor zowel particulieren als voor ondernemers en organisaties in het midden- en kleinbedrijf (MKB). We bereiden en serveren verse en pure gerechten en dranken van de beste kwaliteit. We zijn creatief en bedienen onze klanten graag op maat. Elke dag komen er andere mensen en dus andere wensen voorbij. Alles is mogelijk: van een informeel personeelsfeest tot een bruiloft in Ibiza-stijl.

Dé Smaakcateraar begon als een echt familiebedrijf en dat zie je terug in de aanpak en de mentaliteit van de mensen die er werken. Inmiddels is het team uitgebreid met medewerkers die dezelfde liefde voor het vak delen. Om ons team te versterken, zoeken wij een Assistent Event Manager.

DE FUNCTIE:
In de functie van Assistent Event Manager verzorg je hoofdzakelijk werkzaamheden op ons kantoor. Je krijgt een breed en gevarieerd takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van klanten en leveranciers en sta je deze telefonisch te woord voor al hun vragen. Ook ga je in gesprek met onze klanten en werk je mee met het uitwerken van offertes en de verdere opvolging van partij afspraken. Waar nodig werk je zelf mee op de partijen. Daarnaast zal je ook de personele ondersteuning op je nemen. Jij gaat (partij) planningen maken en invoeren in het systeem, nieuwe medewerkers inschrijven en inplannen, contractverlengingen doorvoeren, nieuwe vacatures schrijven en plaatsen, uitzendpersoneel aanvragen en urendeclaraties doorgeven. Algemene administratieve taken zoals archivering van partijdocumentatie en postverwerking behoren ook tot jouw takenpakket.
Kortom, je hebt veel verantwoordelijkheden en afwisselende taken. Past dit bij jou? Lees dan nog even verder!

WAT WIJ BIEDEN:

  • Een parttime baan voor 24 tot 32 uur in de week;
  • Een marktconform salaris;
  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Een dynamische werkomgeving met groeimogelijkheden;
  • Een leuk team met jonge en enthousiaste collega’s met dezelfde passie voor het vak.

WAT WIJ VRAGEN:

  • Mbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de horeca branche;
  • Je hebt passie voor werken in de partycatering en bent creatief;
  • Je hebt een open en gastvrije houding en weet van aanpakken;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en kan goed prioriteiten stellen;
  • Je bent goed in het zelfstandig oppakken van taken en bent proactief.

SOLLICITEREN:
Ben je enthousiast over deze functie, dan zien we jouw sollicitatie graag voor 9 maart verschijnen. De gesprekken worden gepland in week 12. Mail je CV en sollicitatiebrief naar info@desmaakcateraar.nl t.a.v. Jessy Tinneveld.

We horen graag van je!

 

 

Deel dit artikel

Een greep uit onze klanten

detempel.png
som.png
arnhem bussiness.png
nec.png
horeca_improvement.png
aquaco.jpg
emte supermarkten.png
jos venselaar.png
Kom langs 0481-421334 0481-421334 Mail ons Wist je dat