Ons bedrijf

Dé Smaakcateraar maakt van bijzondere momenten een smaakvolle belevenis. Jouw lunch, jouw feest, jouw borrel. Dé Smaakcateraar is een cateraar die werkt voor zowel particulieren als voor ondernemers en organisaties in het midden- en kleinbedrijf (MKB). We bereiden en serveren verse en pure gerechten en dranken van de beste kwaliteit. Al onze gerechten zijn ‘huisgemaakt’. We zijn creatief en bedienen onze klanten graag op maat. Geen dag is hetzelfde, en dat is nu net de uitdaging. Steeds een nieuwe locatie, andere mensen, andere wensen. Tevreden zijn wij van Dé Smaakcateraar pas als jij het bent!

Ons team

Dé Smaakcateraar begon als een echt familiebedrijf en dat zie je nog terug in de aanpak en de mentaliteit van de mensen die er werken. Inmiddels is het familiebedrijf aangevuld met medewerkers die dezelfde liefde voor het vak delen. Want dat is nodig om ieder feest tot een bijzonder moment te maken.

Ons begin

Een jongensdroom was het… Roy Tinneveld wilde geen kok worden of restauranteigenaar, nee hij wilde een eigen cateringbedrijf. Goed eten bereiden voor mensen en zo bijdragen aan een mooie dag. Mensen een mooie herinnering geven, een feest om met een glimlach op terug te kijken.

Toch zette hij pas in 2011 de stap en werd zijn droom werkelijkheid. Roy ging door zijn rug en moest een paar weken verplicht rust houden. In die weken werd de knoop doorgehakt en kreeg het plan vorm. In no-time stond dat waar hij als jongentje van droomde op papier. In het begin deed hij alles zelf; van de boodschappen, het bereiden van de gerechten tot aan de bezorging. Met de nodige hulp van z’n ouders, dat zeker. Al na een half jaar werd het te druk en kwam zijn zus Jessy erbij.

Jessy bleek precies de aanvulling te zijn die het bedrijf nodig had. Broer en zus vullen elkaar uitstekend aan. Waar Roy graag in de keuken staat, zit Jessy liever op kantoor. Roy houdt ervan om steeds iets nieuws te verzinnen, meegaan met de trends. Jessy zorgt er  vervolgens voor dat alles letterlijk en figuurlijk goed georganiseerd is. Ze vinden elkaar in hun enthousiasme en de gedrevenheid voor het vak.

Onze manier van werken

Wie op kantoor komt om een hapje of happening te bespreken krijgt meestal met Jessy te maken. En daar mag je als klant best blij mee zijn want Jessy vindt het een mooie uitdaging om een voorstel op maat te maken. Soms komen mensen helemaal blanco binnen. Dan is het zo leuk als ze de deur weer uitgaan met een plan en bijna niet kunnen wachten tot het zover is. Je krijgt als klant alvast een stukje voorpret mee naar huis.

Bij ons kan bijna alles, of je nu alleen een hapje wilt of een hele happening, voor ons is iedere klant even belangrijk. Ons motto is niet voor niets van hapje tot happening. Daarom kun je bij ons al bestellen vanaf 10 personen. Maar ook voor een event voor een paar honderd mensen ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze mogelijkheden zijn enorm, we hebben een groot aanbod. Wil je nu toch iets heel anders? Gewoon vragen, wij regelen het. Een organisatiebureau is niet nodig, wij doen het graag. Het eten, de drank, het personeel en de aankleding. Een stijlvol tuinfeest, een gezellig buurtfeest, een bedrijfsfeest met een Mexicaans tintje of een bruiloft in hippe Ibiza-stijl, of een heus foodfestival. Kom maar op, wij houden wel van een uitdaging!

Onze ingrediënten

Dé Smaakcateraar gebruikt uitsluitend verse en pure ingrediënten. Voor een deel van ons assortiment kopen we biologische producten in. We gebruiken zoveel mogelijk producten uit onze eigen streek en we proberen ons te beperken tot groenten van het seizoen. Deze producten uit de streek verwerken we tot diverse feestelijke en vooral smaakvolle hapjes voor jouw feestje of bijeenkomst.

Onze keuken

In ons moderne bedrijf in Gendt ( gelegen tussen Arnhem en Nijmegen ) hebben we onze opslag en keukens doelmatig kunnen ontwerpen en inrichten. De productstroom door het gebouw is efficiënt en (voedsel-)veilig.

Onze auto’s

Dé Smaakcateraar beschikt over moderne geconditioneerde wagens. We willen immers onze gerechten en producten in de juiste conditie vervoeren, bezorgen en serveren. Vaste klanten hebben ‘hun’ vaste chauffeur. Dat is niet noodzakelijk, maar wel efficiënt en prettig voor opdrachtgever en chauffeur. Op tijd bezorgen is een harde eis in catering. Gelukkig hebben we er de nodige ervaring mee. Dankzij een goede samenwerking van de chauffeurs en de andere logistieke medewerkers, komen we met een strakke planning overal op de afgesproken tijd.

Totaalconcept

Bij Dé Smaakcateraar vind je alles onder eén dak om van je feest een geslaagde happening te maken. Laat je informeren!

Specifieke wensen?

Neem direct contact met ons op voor al je vragen over feesten en catering. We helpen je graag!

roy_en_jessy.jpg

wat zeggen klantenover BBQ smaakvol

Afgelopen vrijdag heeft De Smaakcateraar bij ons een voortreffelijke BBQ verzorgt. Alles kersvers en smaakvol gepresenteerd. En, ook niet onbelangrijk, keurig op tijd geleverd en de volgende dag weer opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Lilianne van den Broek

De smaakcateraar en Raab Karcher bij de Giro 2016

Een fotoimpressie van de Giro 2016 in Nijmegen.

Een greep uit onze klanten

impact personeelsdiensten.png
arnhem bussiness.png
driessen.jpg
openlucht museum.png
certilas.png
Logo-Kom-in-de-Kas-klein.jpg
brandweer-logo.png
albert heijn.png
Kom langs 0481-421334 0481-421334 Wist je dat