Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beschikbaarheid of evenementen. 

06 maart 2020

 

 

Het is een van de belangrijkste ingrediënten van een geslaagd bedrijfsevent: goede catering. Smaakexplosies en Instagram-waardige hapjes maken de beleving van jouw personeelsfeest, congres of de productlancering compleet. Catering is niet langer bijzaak op je bedrijfsevent, het is letterlijk de smaakmaker! Doe inspiratie op met onze catering trends.

 

1. Locatie catering
Vaak kiezen bedrijven voor een event een mooie, locatie uit, zoals een kasteel of juist een oude loods  die wordt omgebouwd tot industriële feestlocatie. Het is een absolute aanrader de catering daarop aan te passen! Het is dé trend van 2020: een keuken die aansluit op het soort event. Bij Dé Smaakcateraar kan (bijna) alles en we richten onze mobiele keuken op elke gewenste locatie in. 
2. Nóg duurzamer
Duurzaamheid is een trend dat al zoveel jaren terugkeert dat het bijna een standaard te noemen is. De vraag naar duurzame catering is groot! Hoe probeert dé Smaakcateraar bij te dragen aan duurzaamheid? Overgebleven gerechten gaan niet de vuilnisbak in, maar krijgen een tweede bestemming. Er wordt nog bewuster gerecycleerd en steeds vaker kiezen we voor duurzame disposables die aansluiten bij het event.

3. OFYR
Outdoor cooking met een echt kampvuur effect: dat is OFYR koken. De OFYR is een kegelvormige vuurschaal met een platte rand, waarop onze koks de lekkerste gerechten bereiden. Gevarieerde, gezonde gerechten die helemaal thuis horen in de eventcatering trends van 2020! Het kampvuur effect zorgt voor gezelligheid en ook outdoor cooking is helemaal van deze tijd.
4. Grab & Go
Is netwerken een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsevent? Zorg dan voor hapjes waarbij je gasten tijdens het eten kunnen gaan en staan waar ze willen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker contacten leggen, dan wanneer ze een vaste plaats aan tafel hebben. Een populair concept hiervoor is onze foodmarket.

5. Dieetvariatie
Specifieke dieetwensen worden steeds gebruikelijker. Denk aan vegetarische, veganistische, glutenvrije of notenvrije gerechten. Door op je bedrijfsevent verschillende mogelijkheden aan te bieden, voelen je gasten zich gerespecteerd in hun persoonlijke wensen, en daardoor extra welkom!

 

6. Food sharing

 De laatste jaren zagen we deze trend al tot ontwikkeling komen: food sharing. Wat houdt deze catering event trend nu eigenlijk in? Heel simpel: Onze koks bereiden heerlijke, prachtige gerechten die in grote schalen op tafel worden gezet. Zo hoeven je gasten niet te kiezen voor één gerecht, maar kunnen ze overal een hapje van proeven. Dé manier om grenzen te verleggen! Ook is food sharing een goede ijsbreker; je gasten hebben altijd iets om over te praten.

Bij het organiseren van een bedrijfsevent komt veel kijken. Spreekt een van deze catering trends jou aan, maar weet je niet goed welke stappen je daarvoor moet ondernemen? Wij van Dé Smaakcateraar helpen je graag verder met het zoeken naar de geschikte catering voor jouw event, zodat het volgende personeelsfeest, seminar of jubileum van jouw bedrijf een groot succes wordt.

 
 

Deel dit artikel

Een greep uit onze klanten

26_original.jpg
duravermeer.jpg
devro.jpg
naamloos.png
Logo ACI GROEP.jpg
Fairlight%20logo.jpg
gemeente lingewaard.png
detempel.png
Kom langs 0481-421334 0481-421334 Mail ons Wist je dat

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke cookies zijn nodig voor het functioneren van de website. De statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Overige cookies zorgen voor een optimaal werkende website inclusief embedded content. Bekijk het cookiebeleid.