Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beschikbaarheid of evenementen. 

Paasbrunch

15 maart 2019

Kom 1e paasdag culinair genieten bij Fort Pannerden! Wij verwelkomen u graag op 1e paasdag – 21 april, om 12.00 uur op het Fort waar u uitgebreid kunt genieten van een 3- gangen lunch aan tafel met allerlei culinaire lekkernijen. Om 14.30 uur sluiten we af met een spectaculair kanonschot op het Fort!

Lees meer

Nieuw concept Meats & Beats

13 maart 2019

Klinkt goed he? Dat vonden wij nou ook, vooral met dit regenachtige weer waarbij iedereen verlangt naar die warme zomeravonden.. Gezellig met familie en vrienden in de tuin zitten, barbecue aan en luisteren naar goede platen. Luidt als een perfecte setting, toch? Precies voor deze avonden hebben wij een ontzettend tof (al zeggen we het zelf) nieuw concept.

Lees meer

Hoera, jullie gaan trouwen!

26 februari 2019

Hoera, jullie gaan trouwen! En of dat reden is voor een feestje! Een bruiloft is een hele organisatie: een trouwlocatie kiezen, de uitnodigingen laten maken, een gastenlijst opstellen, het diner samenstellen. Hoe fijn is het als iemand je helpt bij het regelen van de mooiste dag van je leven. Wij denken graag mee waar het gaat over de locatie, het eten, de drankjes en de aankleding. Dat geeft jullie tijd om je te storten op de ringen en de jurk;)

Lees meer

Barbecue tips van Dé Smaakcateraar

05 mei 2018

Met het voorjaar dat eraan komt en de eerste zonnestralen die langzaam doorbreken begint het in onze buik alweer een beetje te kriebelen – het BBQ-seizoen komt eraan! De typerende kolengeur, het verfrissende drankje en natuurlijk dé onmisbare BBQ-smaak als het vlees van het vuur komt, maken de barbecue tot favoriete zomermaaltijd. Goed barbecueën is echter lastig en daarom bij deze, vier barbecuetips om iedere BBQ tot een groot succes te maken!

Lees meer

Tapas: waar komt het nou vandaan?

13 juli 2017

Onlangs hebben vele van jullie meegedaan aan onze actie waarbij een tapasplank gewonnen kan worden. Binnenkort kiezen we een winnaar, maar tot die tijd is het misschien leuk om wat helderheid te geven over de oorsprong van de tapas. Velen weten immers niet waar het vandaan komt, en we moeten eerlijk zijn: de geschiedenisboeken geven ook geen eenduidig antwoord.

Lees meer

Zo’n Green Egg, wat is dat nou eigenlijk?

20 juni 2017

Ruim 3000 jaar geleden werkten de oude Aziaten met een grote, dikke kleioven: de zogenaamde ‘kamado’. In de kamado werden allerlei soorten gerechten gemaakt, van knapperige groenten tot smaakvolle en sappige stukken vlees. Deze oude kleioven was de inspiratie voor een van de grootste trends van dit moment, de Green Egg. Wat het precies is en waar het vandaan komt, dat lees je in deze blog.

Lees meer

Een greep uit onze klanten

bert story.jpg
Rabobank.png
horeca_improvement.png
gameren.jpg
Fairlight%20logo.jpg
detempel.png
broekhuis.png
sligro.png
Kom langs 0481-421334 0481-421334 Mail ons Wist je dat

Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke cookies zijn nodig voor het functioneren van de website. De statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Overige cookies zorgen voor een optimaal werkende website inclusief embedded content. Bekijk het cookiebeleid.